Rendezvényeszköz bérlés

food-image-rosemary-opt

Csodaest Kft.

Rendezvényeszközök gyorsan, pontosan

Cégünk fő tevékenysége 2002.02.02-s indulása óta, a vállalati és a magán rendezvényekre vendéglátó eszközök bérbeadása, legyen szó tányér- pohár-evőeszközről, bútorzatról, textíliáról! 
Azzal nem szívesen fárasztanánk, hogy felsoroljuk, miből mennyink van, elég, ha annyit mondunk, hogy az évek során igyekeztünk minél több mennyiségi és minőségi választékot nyújtani, hogy mindenki megtalálja a számára a legjobbat mind árban mind minőségben! Kínálatunkat folyamatosan továbbra is az igények szerint bővítjük! 

Személyreszabott árajánlat

Kérünk, tekintsd meg honlapunkon szereplő eszközpark bemutatónkat, kérd ajánlatunkat, mert minden esetben egyénre szabott, akár több ajánlatot is küldünk, hogy segítsünk a minél nívósabb rendezvény lebonyolításában!
A „Fontos Információk” menüpontban kapsz tájékoztatást a bérlési feltételekrÅ‘l! Rendezvényeidhez sok sikert és jó egészséget kívánunk! Csodaest a rendezvényellátó!

TÁLALÁS

TÁLAK

Hidegtálak, előételek tálalásához

TÁLALÁS

CHAFING

Rozsdamentes chafing frissensültek, zöldséeg tálalásához

food-image-rosemary-opt

Az eszközöket mi adjuk

Számunkra fontos Megrendelőink eszközigényének kielégítése, valamint abban az esetben, ha a Megrendelőnek különleges igénye van, (pl.: forgószínpad, speciális díszlet, stb.) technikusaink készséggel állnak az Ön és Partnereik rendelkezésére.